آ

  • آریان فر، اکرم بهبود پایداری و قابلیت زیست‌دسترسی ویتامین D3 در ساختار نانونیوزوم‌های طراحی‌شده با سورفاکتانت‌های مختلف [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 249-260]
  • آصفی، نارملا بررسی تغییرات آلکیل پیرازین‌ها، رنگ و ویژگی‌های حسی پودر کاکائو در شرایط مختلف بودادن [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 169-180]

ا

  • ابراهیم زادگان، سمانه بررسی تغییرات آلکیل پیرازین‌ها، رنگ و ویژگی‌های حسی پودر کاکائو در شرایط مختلف بودادن [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 169-180]
  • ابراهیمی همتی‌کیخا، محسن افزایش پایداری میکروبی و اکسایشی گوشت گاومیش با استفاده از پوشش خوراکی زیست‌فعال بر پایۀ موسیلاژ میوۀ سپستان و اسانس پوست‌پرتقال دزفولی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 217-234]
  • ابراهیمی همتی کیخاه، محسن تأثیر میزان رسیدگی میوۀ سپستان بر کیفیت ترشی آن طی مدت نگهداری [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 285-298]
  • احتیاطی، احمد ارزیابی تأثیر نوع و سطوح مختلف ترکیبات کوپیگمنت‌کننده در پایداری رنگ‌دانۀ فیکوسیانین در برابر pH [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 299-310]
  • اسلامی زاد، سمیرا بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل آکریل‌آمید و بنزو(آ)پیرن در فرایند پخت انواع نان سنتی، نیمه‌صنعتی و صنعتی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 95-106]
  • الهیان فیروز، زهرا ارزیابی بیان ژن‌های مشارکت‌کننده در بیماری‌زایی luxS و ctxMاشریشیاکلی جداشده از نمونه‌های لبنی در کشت هم‌زمان با باسیلوس کواگولانس [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 350-358]
  • امیری حسینی، سارا بررسی تأثیر پوشش‌دهی بادام‌زمینی با کیتوزان و نانوذرۀ کیتوزان بر خواص حسی و مهار رشد آسپرژیلوس فلاووس [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 389-398]
  • امیریوسفی، محمدرضا بررسی رهایش کافئین از کلوئیدوزوم هیدروژل در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ دهان و آنالیز دستگاهی میکروکپسول [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 141-154]
  • انوار، سید امیرعلی مروری بر فیکوبیلی‌پروتئین‌های سیانوباکتری‌ها: ساختمان، عملکرد و کاربردهای صنعتی آن در صنایع غذایی و دارویی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 181-198]

ب

  • باخدا، حسین بررسی محتوای فنول و خواص آنتی‌اکسیدانی عصارۀ صمغ انزروت [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 59-70]
  • باصری‌صالحی، مجید ارزیابی بیان ژن‌های مشارکت‌کننده در بیماری‌زایی luxS و ctxMاشریشیاکلی جداشده از نمونه‌های لبنی در کشت هم‌زمان با باسیلوس کواگولانس [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 350-358]
  • بلندی، مرضیه بررسی اثر نوع آغازگر و فرمولاسیون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده با استفاده از طرح مخلوط و روش خوشه‎‌بندی دو مرحله‌‎ای [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 43-58]
  • بهادر، نیما مطالعه روی استافیلوکوکوس اورئوس جداشده از شیر گاو مبتلا‌به ماستیت حاوی ژن‌های متی‌سیلین و پنتون‌-والنتین لکوسیدین [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 359-368]
  • بهمنیار، فرشته ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی عصارۀ پوست ریشه و ساقۀ سه گونۀ زرشک در نان [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 413-426]

پ

  • پاسبان نوقابی، وحید تأثیر روش‎های ریزپوشانی و کوپیگمانتاسیون بر بهبود پایداری حرارتی عصارۀ بتالائینی چغندرقرمز و کاربرد آن در نوشیدنی مدل [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 325-340]

ت

  • ترابی، سجاد اثر هم‌زدن و هوادهی بر خصوصیات سینتیک رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگ‌دانه‌های طبیعی در فتوبیوراکتور همزن‌دار [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 261-272]
  • تراک، ترن سن تأثیر غلظت نمک و مقدارpH روی فرایند تخمیر کلم قمری (Brassica oleracea L.) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 399-412]
  • تران، کواک توآن خواص فیزیکوشیمیایی، محتویات فنولی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عسل ویتنامی [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 427-438]
  • تران، مین فات خواص فیزیکوشیمیایی، محتویات فنولی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عسل ویتنامی [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 427-438]
  • توکلی، شیدا تأثیر افزودن پروتئین تغلیظ‌شدۀ هستۀ نارنج روی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسی ماست قالبی [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 273-284]

ج

  • جعفریان اصل، پریسا شناسایی ترکیبات شیمیایی تقطیرات حاصل از مرحلۀ بوگیری روغن خام سویا با استفاده از دستگاه کروماتوگراف گازی-طیف‌سنج جرمی (GC-MS) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
  • جمعدار، فهیمه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پنیر سفید فراپالایش غنی‌شده با عصارۀ جوانۀ گندم ریزپوشانی‌شده با خشک‌کن پاششی و انجمادی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 127-140]
  • جهادی، مهشید اثر هم‌زدن و هوادهی بر خصوصیات سینتیک رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگ‌دانه‌های طبیعی در فتوبیوراکتور همزن‌دار [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 261-272]
  • جهانی، مسلم شناسایی ترکیبات شیمیایی تقطیرات حاصل از مرحلۀ بوگیری روغن خام سویا با استفاده از دستگاه کروماتوگراف گازی-طیف‌سنج جرمی (GC-MS) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
  • جوینده، حسین افزایش پایداری میکروبی و اکسایشی گوشت گاومیش با استفاده از پوشش خوراکی زیست‌فعال بر پایۀ موسیلاژ میوۀ سپستان و اسانس پوست‌پرتقال دزفولی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 217-234]
  • جوینده، حسین تأثیر میزان رسیدگی میوۀ سپستان بر کیفیت ترشی آن طی مدت نگهداری [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 285-298]

ح

  • حبیبی، نادر بررسی تأثیر پوشش‌دهی بادام‌زمینی با کیتوزان و نانوذرۀ کیتوزان بر خواص حسی و مهار رشد آسپرژیلوس فلاووس [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 389-398]
  • حصاری نژاد، محمدعلی تأثیر پلاسمای سرد بر فعالیت آنزیمی و ویژگی‌های کیفی پالپ انبه [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 341-350]
  • حکیم‌زاده، وحید بهبود پایداری و قابلیت زیست‌دسترسی ویتامین D3 در ساختار نانونیوزوم‌های طراحی‌شده با سورفاکتانت‌های مختلف [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 249-260]

خ

  • خادمی پور، نجمه بررسی محتوای فنول و خواص آنتی‌اکسیدانی عصارۀ صمغ انزروت [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 59-70]

ر

  • رجب‌زاده، قدیر بهبود پایداری و قابلیت زیست‌دسترسی ویتامین D3 در ساختار نانونیوزوم‌های طراحی‌شده با سورفاکتانت‌های مختلف [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 249-260]
  • رحتمی جنیدآباد، مصطفی افزایش پایداری میکروبی و اکسایشی گوشت گاومیش با استفاده از پوشش خوراکی زیست‌فعال بر پایۀ موسیلاژ میوۀ سپستان و اسانس پوست‌پرتقال دزفولی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 217-234]
  • رشیدی، حسن بررسی اثر نوع آغازگر و فرمولاسیون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده با استفاده از طرح مخلوط و روش خوشه‎‌بندی دو مرحله‌‎ای [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 43-58]
  • رضادوست، حسن غنی‌سازی رنگدانه‌های آنتوسیانینی آب انار به کمک رزین‎‌های پلیمری و تهیۀ پودر حاصل از آن به روش خشک‌‎کن پاششی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 71-82]
  • رضایی، زینب بررسی رهایش کافئین از کلوئیدوزوم هیدروژل در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ دهان و آنالیز دستگاهی میکروکپسول [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 141-154]
  • رضوی، سید محمدعلی مدل‌سازی سینتیکی شار و مقاومت هیدرولیکی کل فرایند دیافیلتراسیون شیر شتر: بررسی اثر pH و غلظت نمک [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 155-168]
  • رضوی زاده، بی بی مرضیه بهینه‌سازی فرمولاسیون شکلات شیری غنی‌شده با روغن دانۀ چیا، ویتامین D3 و کلسیم به روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 29-42]
  • رنجبر ندامانی، آزاده افزایش پایداری رنگدانه‌های طبیعی مواد غذایی- مقالۀ مروری [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 369-388]
  • روشن قصردشتی، عباس مطالعه روی استافیلوکوکوس اورئوس جداشده از شیر گاو مبتلا‌به ماستیت حاوی ژن‌های متی‌سیلین و پنتون‌-والنتین لکوسیدین [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 359-368]
  • رومیانی، لاله بررسی تجربی فرایند خشک‌کردن فیلۀ ماهی با استفاده از تابش مادون‌قرمز [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 83-94]

ز

  • زرین آبادی، سروش بررسی تجربی فرایند خشک‌کردن فیلۀ ماهی با استفاده از تابش مادون‌قرمز [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 83-94]

س

  • سعیدی اصل، محمد رضا ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پنیر سفید فراپالایش غنی‌شده با عصارۀ جوانۀ گندم ریزپوشانی‌شده با خشک‌کن پاششی و انجمادی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 127-140]
  • سیدلو هریس، سیدصادق بررسی تغییرات آلکیل پیرازین‌ها، رنگ و ویژگی‌های حسی پودر کاکائو در شرایط مختلف بودادن [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 169-180]

ش

  • شریفان، انوشه بررسی محتوای فنول و خواص آنتی‌اکسیدانی عصارۀ صمغ انزروت [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 59-70]
  • شریفی، اکرم ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پنیر سفید فراپالایش غنی‌شده با عصارۀ جوانۀ گندم ریزپوشانی‌شده با خشک‌کن پاششی و انجمادی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 127-140]
  • شفاعی، فائزه ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی عصارۀ پوست ریشه و ساقۀ سه گونۀ زرشک در نان [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 413-426]
  • شکرالهی یانچشمه، بهداد تأثیر پلاسمای سرد بر فعالیت آنزیمی و ویژگی‌های کیفی پالپ انبه [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 341-350]
  • شهیدی نوقابی، مصطفی بهینه‌سازی فرمولاسیون شکلات شیری غنی‌شده با روغن دانۀ چیا، ویتامین D3 و کلسیم به روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 29-42]
  • شهیدی نوقابی، مصطفی بهبود پایداری و قابلیت زیست‌دسترسی ویتامین D3 در ساختار نانونیوزوم‌های طراحی‌شده با سورفاکتانت‌های مختلف [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 249-260]

ص

  • صابریان، حامد تأثیر روش‎های ریزپوشانی و کوپیگمانتاسیون بر بهبود پایداری حرارتی عصارۀ بتالائینی چغندرقرمز و کاربرد آن در نوشیدنی مدل [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 325-340]
  • صادقی، ثمر استخراج عصارۀ گیاه خندل به روش پرکولاسیون و کاربرد آن به‌منظور افزایش زمان ماندگاری در تهیۀ ماریناد فیلۀ میگوی سفید هندی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 199-216]

ع

  • عامری، مریم ارزیابی تأثیر نوع و سطوح مختلف ترکیبات کوپیگمنت‌کننده در پایداری رنگ‌دانۀ فیکوسیانین در برابر pH [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 299-310]
  • عبدالمقصود، طارق جمال تأثیر پلاسمای سرد بر فعالیت آنزیمی و ویژگی‌های کیفی پالپ انبه [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 341-350]
  • علامتیان، سمانه بررسی اثر پوشش‌دهی با صمغ‌‎های کتیرا و ثعلب و تیمار اسمزی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی گوشت شترمرغ [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 11-28]
  • علیزاده بهبهانی، بهروز افزایش پایداری میکروبی و اکسایشی گوشت گاومیش با استفاده از پوشش خوراکی زیست‌فعال بر پایۀ موسیلاژ میوۀ سپستان و اسانس پوست‌پرتقال دزفولی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 217-234]
  • علیزاده بهبهانی، بهروز تأثیر میزان رسیدگی میوۀ سپستان بر کیفیت ترشی آن طی مدت نگهداری [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 285-298]

غ

  • غرقی، مریم مطالعه روی استافیلوکوکوس اورئوس جداشده از شیر گاو مبتلا‌به ماستیت حاوی ژن‌های متی‌سیلین و پنتون‌-والنتین لکوسیدین [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 359-368]
  • غفاری، سمانه بررسی اثر نوع آغازگر و فرمولاسیون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده با استفاده از طرح مخلوط و روش خوشه‎‌بندی دو مرحله‌‎ای [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 43-58]

ف

  • فام، ترا‌ی‌ نات خواص فیزیکوشیمیایی، محتویات فنولی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عسل ویتنامی [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 427-438]
  • فرخ پور، فرخ بررسی تجربی فرایند خشک‌کردن فیلۀ ماهی با استفاده از تابش مادون‌قرمز [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 83-94]

ق

  • قاسمی سپرو، نفیسه اثر هم‌زدن و هوادهی بر خصوصیات سینتیک رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگ‌دانه‌های طبیعی در فتوبیوراکتور همزن‌دار [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 261-272]
  • قانع، مسعود ارزیابی بیان ژن‌های مشارکت‌کننده در بیماری‌زایی luxS و ctxMاشریشیاکلی جداشده از نمونه‌های لبنی در کشت هم‌زمان با باسیلوس کواگولانس [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 350-358]
  • قدسی شیخ‌جان، میترا افزایش پایداری میکروبی و اکسایشی گوشت گاومیش با استفاده از پوشش خوراکی زیست‌فعال بر پایۀ موسیلاژ میوۀ سپستان و اسانس پوست‌پرتقال دزفولی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 217-234]
  • قرآنی، بهروز درون‌پوشانی لیکوپن با استفاده از نانوالیاف صمغ دانۀ ریحان/پلی‌وینیل الکل [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 235-248]

ک

  • کاراژیان، رضا ارزیابی تأثیر نوع و سطوح مختلف ترکیبات کوپیگمنت‌کننده در پایداری رنگ‌دانۀ فیکوسیانین در برابر pH [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 299-310]
  • کاشانی نژاد، مرتضی بررسی اثر نوع آغازگر و فرمولاسیون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده با استفاده از طرح مخلوط و روش خوشه‎‌بندی دو مرحله‌‎ای [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 43-58]
  • کاشانی نژاد، مرتضی مدل‌سازی سینتیکی شار و مقاومت هیدرولیکی کل فرایند دیافیلتراسیون شیر شتر: بررسی اثر pH و غلظت نمک [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 155-168]
  • کبارفرد، فرزاد بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل آکریل‌آمید و بنزو(آ)پیرن در فرایند پخت انواع نان سنتی، نیمه‌صنعتی و صنعتی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 95-106]
  • کمیجانی، میثم درون‌پوشانی لیکوپن با استفاده از نانوالیاف صمغ دانۀ ریحان/پلی‌وینیل الکل [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 235-248]

گ

  • گرد نوشهری، نجمه ارزیابی تأثیر نوع و سطوح مختلف ترکیبات کوپیگمنت‌کننده در پایداری رنگ‌دانۀ فیکوسیانین در برابر pH [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 299-310]
  • گریزپا، محمد ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی عصارۀ پوست ریشه و ساقۀ سه گونۀ زرشک در نان [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 413-426]
  • گلی، محمد اثر روغن‌کنجد و فشار هموژنیزاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، کیفی و میکروبی ماست [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 311-324]

ل

  • لی، هوانگ تین خواص فیزیکوشیمیایی، محتویات فنولی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عسل ویتنامی [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 427-438]

م

  • محبی، محبت بررسی اثر پوشش‌دهی با صمغ‌‎های کتیرا و ثعلب و تیمار اسمزی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی گوشت شترمرغ [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 11-28]
  • محبی، محبت درون‌پوشانی لیکوپن با استفاده از نانوالیاف صمغ دانۀ ریحان/پلی‌وینیل الکل [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 235-248]
  • محبی، محبت بررسی رهایش کافئین از کلوئیدوزوم هیدروژل در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ دهان و آنالیز دستگاهی میکروکپسول [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 141-154]
  • مختاریان، محسن تأثیر افزودن پروتئین تغلیظ‌شدۀ هستۀ نارنج روی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسی ماست قالبی [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 273-284]
  • مرتضوی، سیدعلی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پنیر سفید فراپالایش غنی‌شده با عصارۀ جوانۀ گندم ریزپوشانی‌شده با خشک‌کن پاششی و انجمادی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 127-140]
  • مردانی، ماریه بررسی تأثیر سطوح مختلف مخلوط صمغ‌های زانتان/گوار و عصاره چوبک بر خواص رئولوژیکی، حرارتی، حسی و ریزساختار مارشمالو بدون ژلاتین [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 107-126]
  • مقامی کیا، حمیده بهبود پایداری و قابلیت زیست‌دسترسی ویتامین D3 در ساختار نانونیوزوم‌های طراحی‌شده با سورفاکتانت‌های مختلف [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 249-260]
  • ملکی، رامین بررسی تغییرات آلکیل پیرازین‌ها، رنگ و ویژگی‌های حسی پودر کاکائو در شرایط مختلف بودادن [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 169-180]
  • منظری توکلی، مریم غنی‌سازی رنگدانه‌های آنتوسیانینی آب انار به کمک رزین‎‌های پلیمری و تهیۀ پودر حاصل از آن به روش خشک‌‎کن پاششی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 71-82]
  • مورکی، نرگس استخراج عصارۀ گیاه خندل به روش پرکولاسیون و کاربرد آن به‌منظور افزایش زمان ماندگاری در تهیۀ ماریناد فیلۀ میگوی سفید هندی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 199-216]
  • مومن نژاد، مهدی بررسی اثر پوشش‌دهی با صمغ‌‎های کتیرا و ثعلب و تیمار اسمزی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی گوشت شترمرغ [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 11-28]
  • مووی، نگوین ون تأثیر غلظت نمک و مقدارpH روی فرایند تخمیر کلم قمری (Brassica oleracea L.) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 399-412]
  • میرجلیلی، محمد حسین غنی‌سازی رنگدانه‌های آنتوسیانینی آب انار به کمک رزین‎‌های پلیمری و تهیۀ پودر حاصل از آن به روش خشک‌‎کن پاششی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 71-82]
  • میرمقتدایی، لیلا ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی عصارۀ پوست ریشه و ساقۀ سه گونۀ زرشک در نان [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 413-426]

ن

  • نادری، نیما بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل آکریل‌آمید و بنزو(آ)پیرن در فرایند پخت انواع نان سنتی، نیمه‌صنعتی و صنعتی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 95-106]
  • نژادابراهیمی، صمد غنی‌سازی رنگدانه‌های آنتوسیانینی آب انار به کمک رزین‎‌های پلیمری و تهیۀ پودر حاصل از آن به روش خشک‌‎کن پاششی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 71-82]
  • نگوین، کوانگ وین خواص فیزیکوشیمیایی، محتویات فنولی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عسل ویتنامی [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 427-438]
  • نوروز، منوچهر اثر روغن‌کنجد و فشار هموژنیزاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، کیفی و میکروبی ماست [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 311-324]
  • نوروزی، بهاره مروری بر فیکوبیلی‌پروتئین‌های سیانوباکتری‌ها: ساختمان، عملکرد و کاربردهای صنعتی آن در صنایع غذایی و دارویی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 181-198]
  • نوشاد، محمد افزایش پایداری میکروبی و اکسایشی گوشت گاومیش با استفاده از پوشش خوراکی زیست‌فعال بر پایۀ موسیلاژ میوۀ سپستان و اسانس پوست‌پرتقال دزفولی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 217-234]
  • نوشاد، محمد تأثیر میزان رسیدگی میوۀ سپستان بر کیفیت ترشی آن طی مدت نگهداری [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 285-298]
  • نیازمند، راضیه شناسایی ترکیبات شیمیایی تقطیرات حاصل از مرحلۀ بوگیری روغن خام سویا با استفاده از دستگاه کروماتوگراف گازی-طیف‌سنج جرمی (GC-MS) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
  • نیازمند، راضیه بررسی تأثیر سطوح مختلف مخلوط صمغ‌های زانتان/گوار و عصاره چوبک بر خواص رئولوژیکی، حرارتی، حسی و ریزساختار مارشمالو بدون ژلاتین [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 107-126]

و

  • وریدی، مهدی بررسی اثر پوشش‌دهی با صمغ‌‎های کتیرا و ثعلب و تیمار اسمزی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی گوشت شترمرغ [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 11-28]

ه

  • هاشمی، سحر بهینه‌سازی فرمولاسیون شکلات شیری غنی‌شده با روغن دانۀ چیا، ویتامین D3 و کلسیم به روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 29-42]
  • هنرور، مسعود استخراج عصارۀ گیاه خندل به روش پرکولاسیون و کاربرد آن به‌منظور افزایش زمان ماندگاری در تهیۀ ماریناد فیلۀ میگوی سفید هندی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 199-216]
  • هین، ترن سین تأثیر غلظت نمک و مقدارpH روی فرایند تخمیر کلم قمری (Brassica oleracea L.) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 399-412]

ی

  • یزدان پناه، حسن بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل آکریل‌آمید و بنزو(آ)پیرن در فرایند پخت انواع نان سنتی، نیمه‌صنعتی و صنعتی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 95-106]
  • یگانه زاد، سمیرا بررسی تأثیر سطوح مختلف مخلوط صمغ‌های زانتان/گوار و عصاره چوبک بر خواص رئولوژیکی، حرارتی، حسی و ریزساختار مارشمالو بدون ژلاتین [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 107-126]
  • یگانه زاد، سمیرا بهینه‌سازی فرمولاسیون شکلات شیری غنی‌شده با روغن دانۀ چیا، ویتامین D3 و کلسیم به روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 29-42]